Wednesday, 26 September 2018

Bebal

Walaupun rasa irritated gile dgn post2 di FB, twitter,
Jgnlah mudah sgt nak membebalkan org.
Especially kalau kita menjawab directly to a particular someone.

I’ve read that doctor have been answering all the arguments
Tapi the pro pantang group mmg bashing habis2, keyboard warrior semua tuhhh, jgn buat main oiii!
Agaknya dah kurang sabar,
Tu yg terkeluarlah bebal and all arrogant statement.

Kalau kita jadik penyambut tetamu,
Kalau kita asik2 kena layan soalan bangang dari tetamu,
Idok la kita terus membebalkan tetamu kita secara direct,
Biasanya dalam hati je.

Key point here SABAR la wahai hati yg hendak mencaruttt!


Kerana mulut badan binasa yawwww!

1 comment:

monstorious wife said...

Tau xpe. Kalau student tya soalan sama 40 kali mau tak hangin emak.

Related Posts with Thumbnails