Monday, 6 June 2016

Life balance


Pernah tak dgr kesah successful career woman pastu anak terbiar pastu laki carik pompuan lain, pastu bila dah tua, the so called successful career woman menyesal.

oii, susah sebenonye nak carik balance in life.

mcmana nak jadik berjaya dlm career
tapi ada family yg juga terjaga, terbela

tu belum masuk hal balance dari segi duniawi and ukhrawi.
balance dari segi financial, saving and spending.
balance dari segi nak makan sedap tapi nak kurus tapi malas exercise.


sapa kata hidup ini simple? 
aku tangan jugak karangggg!


Photobucket

1 comment:

linda said...

Mimmm, cukup tangan tak? Meh aku bg pinjam tangan aku buat lempang orang hahahah

Related Posts with Thumbnails