Thursday, 9 June 2016

Group Assignment


Ada yang suka group assignment, 
sebab kekonon boleh score markah tinggi, 
three brains in a group, 
logically dapat score high marks la kan?



Ada orang suka group assignment, 
sebab boleh dia jadik free rider, 
ohoii yg ni mmg banyak, 
bukan masa jadik student je, 
masa dah tua kerepot pun banyak je cenggini, 
pastu siap take credit, oppss!



Group assignment jadik masalah kalau ada group mate pemalas lipas, ataupun yang suka carik pasal.
ada kes siap gaduh wehhh..
dah gaduh, kerja tak siap, 
pastu siap tulis email panjang dkt lecturer explain the betrayal soap opera ye jahh ooii, 
siap bukti whatsapp di screen capture, 
padahal kau converse dalam bahasa urdu, 
mana la acik paham dek non oiii


Itu la asam garam jadik pelajar, 
kalau kau malas nak buat kerja, 
baik kau pegi mereput sanaaaaaaaa


Photobucket

2 comments:

monstorious wife said...

Mimah. Ko ada jumpa tak yg suka copy paste assigment. Siap dgn front cover pon dia copy. Punya la pemalas. Mmg sakit hati aku baca. Bila bg kosong tau pulak cari kita.

Noni said...

Marah bonar acik ni ha. sabar cik, sabarrrrrr.

Related Posts with Thumbnails