Tuesday, 22 March 2016

Virtual-Medicine-Cert

Ko bukak FB.
Lepas tu ko terbaca artikel mengenai kesihatan, pasal ubat, pasal penyakit.
So ada doktor bertauliah, bagi cadangan.
Tapi kau tolak.
Sebab kau lagi hebat, kau ada virtual-medicine-cert, selepas baca dkt google, wth!


Tu belum kes antivac and home birth.
Yang home birth tu sukati korang la, korang yg nak beranak.
Jangan kalau dah bleeding, baru gatal nak gi spital.
Yang antivac pulak, sila la duduk dalam pulau sendiri.
Kau tak vaccinated, kau jangan nak bawak penyakit.



Saya pun selalu google gak. sekadar untuk dpt info.
Tapi bila dah jumpe doktor yang ada medicine cert, idokla saya melawan kata mereka.
Mereka pi sekolah woi, lama pulak tu belajau nye, mesti la ada ilmu di dada.
Gituewww
Photobucket

2 comments:

captainlukman said...

yer benar, saya setuju!!! skrg ni semua dah jadi instant ustaj ustajah doctor dan bermacam macam lagi....

monstorious wife said...

Memang betul mimah oii. Yg anti vac tu ada sorang kawan aku kemain lagi pumpang2 kat FB salahkan doctor lah. Doctor bukan tuhan lah. Lepas tu marah2 nurse kerajaan sebab suruh anak dia vaccine. Vaccine agenda yahudi lah. Amboiiiiii igt doctor amek medical degree tu setahun dua kah?

Related Posts with Thumbnails