Tuesday, 13 October 2015

Victimized


Orang kalau rasa dia je la yg betol


dia je la bijaksana


dia je la boss


Kalau tetiba orang tak suka dia


orang tak dengar cakap dan arahan dia yg suka menambah2 kerja yg tak perlu tu


Dia pun rasa dia adalah mangsa keadaan.


Katanya orang dengki kat dia.



Tapi tak pernah pulak dia pikir apa dia buat sampai orang menyampah sgt kannn?



Mangsa sangat kau kaaaannn?


Citpooodaaaaahhh!

Photobucket

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails