Wednesday, 19 August 2015

Buli: Mohon Terasa


Kau kecoh anak kau kena buli sekolah, budak2 mintak duit la, ambik makanan anak kau la, rampas pensil warna la.


Kau marah.



Tapi kau dkt opis,  selamba badak paksa orang opis kau buat kerja kau, diulang, kerja kau. Kau pulak busy buat kerja yang boleh nampak kat mata orang lain yang kau buat kerja (nak naik pangkat khennn), padahal,kerja remeh2 yg juga kerja kau, kau suruh orang lain yang buat, hey itu kerja kauuulahh!


Tu belum lagi kes kat rumah.


Kau buli ipar duai basuhkan pinggan mangkuk, baju kau. Kau kat mana, engkau engkau kat mana? Yer kau tgh membute di dalam bilik dengan aircond full blast. Apa? Buat sama-sama lah hal urusan rumah? Memang takde dalam kamus kau, motto hidup kau, asal aku senang sudehhh!





Kau seorang pembuli


Photobucket

No comments:

Related Posts with Thumbnails