Wednesday, 8 July 2015

Soap Opera

Korang baca newspaper?
Alah, korang pun mesti ada baca dkt facebook kan..
Pasal masalah Jibby dengan Bik Mama.
Kesiannnnnnn..


Tapi dah panjang sangat cerita Jibby ni..
Dari cerita sangkut paut kes C4 (ehem ehem )
sampai la
kes report from WSJ.


Aiyohh..
Udoh ler, we need new drama.
Cerita yang ini agak boring sebab we never can guess what is the ending.
Kalau drama cikai dalam tv, sonang je teka
Walaupun senang je nak teka, tapi tetaplah kau nak tgk endingnya, heran sungguh!
Sebab HERO DIA HENSEM laaaaaa khennn.


Tapi the real life soap opera cerita Jibby and Bik Mama ni, 
hero tak hensem...
hikhikhik


So, 
Cepatlah kasik abiss oiii...


Photobucket

1 comment:

Siti Fatimah said...

aku ase..hero tu ase dia ensem..

sbb tu org soh stepdown..

dia ckp..pengaruh dia masih kuat....

kalu pru confirm bleh menang lg.. lg hebat dr pru2012..

dia kata la.. aku tak kata...

Related Posts with Thumbnails