Thursday, 19 February 2015

Family Vacation

IDah nama family vacation khenn, so enjoy la the moment with the family members.


Tapi sbb di zaman teknologi ni, henpon adalah dikira sebagai family member.


Orang bergelak ketawa beramai-ramai, dia ngadap henpon.


Time ambik gambar, dia pandai pulak join, pastu upload sana sini, dok announce family vacation disana sini, tapi orang taktau yg dia sikit pun tak nak join aktiviti family.


Dan jgn nak tuding org muda je cenggini, makcik pakcik yg kertu pun samaaaaaaa je!


P/s: online persona lagi penting kot, bila Jumpa face to face dgn org cenggini sebenarnya "kosong" jer, eh sakit pulak hati kite uols!


Sila enjoy gambar fresh dari ladang ni 

1 comment:

Kniedaz said...

ahahaha...zaman teknologi..camtu la

Related Posts with Thumbnails