Sunday, 25 January 2015

Rotan

Tabik spring kepada parents yg tidak menggunakan rotan.

Ye, saya mmg against penampor/tolak kepala.

Ada orang kata effect penampor dan rotan sama je, tapi saya rasa lain, sebab saya dah merasa kedua2nya.


Walaupun ada parents tak menggunakan fizikal punishments, tapi jgn lupa perkataan yg keluar dari mulut kadang2 lagi bisa dari rotan okehh. 


Rotan di ban, spanking boleh tak?


Saya bantah cadangan untuk ban rotan.



Korang?


P/s: saya beli rotan yg diameter nya lebih kurang 0.5cm dkt deretan kedai waterfront Kuching, 3 batang RM2 jer uols.


P/s: bayangkan kalu dpt guna rotan dlm kelas tutorial budak2 yg dah besar, confirm siap semua tutorial before dtg kelas.

2 comments:

makcikkantin said...

mck juga against cadangan makpak tak boleh rotan anak2....
nak rotan budak besaq, kena beli rotan besaq..

Dr Singa said...

kita generasi yang biasa dididik dengan rotan

dan kita generasi yang berjaya..

Related Posts with Thumbnails