Sunday, 18 January 2015

Followers

Saya bukanlah mencari glamer.

Sebab hidup saya tidaklah interesting mcm retis (yg budget retis pun boleeeehhh).

Tapi saya mmg suka social networking ni sbb celah mana pulak saya nak bersosial khenn, nak kata takde masa sbb busy terlampau tu takde la kan, tapi byk kekangan.

So, in between hal2 yg berkenaan, bolehla saya memgarut di social networking, hihihihi.


Sorry la korang, kalu students saya, mmg taklah saya nak approve dkt twitter, bahaya wohh, kang korang report plak kalu baca tweet yg ehem2 kadang2 over.

Blog ni mmg sendu je pun, sbb tu bilangan followers forever mcm gitu.

Dan instagram, saya rasa byk bots and online shop yg follow, lantak kome la.


Eeh saya bukan gile followers, saya gile handbags jeww, hihi.

Terima kasih la uols sbb baca entry blog yg boleh tahan mengarut ni, hahahahaha.

Saya sudahi dgn gambo ini, terima kaseyyy



No comments:

Related Posts with Thumbnails