Tuesday, 20 January 2015

Baju

Zaman sekarang ni agak mudah sikit kan, ada jual dryer, buleh gak guna masa musim mcm gini. Cuma sheets pewangi baju utk dlm dryer je takdak jual dkt sini, kalu dkt Hengland, mmg ada.


Kalau takde dryer, self-service laundry bersepah dah sekarang ni. Pakkal ko kena tunggu turn especially musim hujan ni, ramainya org dkt self-service laundry sama naik dgn ramai org gi jualan hebat Parkson (exxagerate ni jemah oiii). Murah pulak tu berbanding kos beli dryer dan electric kan? Mmg no hal la kan musim hujan cengini..



Tapi kan, basuh baju tu senang je, sebab mesin yg buat.


Persoalannya,


SAPA YANG AKAN LIPAT?


Huwarghhhh! Stress acik bab baju ni wehh...

1 comment:

makcikkantin said...

hehehe you are not alone mak jemah :))

Yang tak kerja ni pun sangatlah malasnya...

http://makcikkantin.blogspot.com/2014/12/kainbaju-blues.html

Related Posts with Thumbnails