Wednesday, 4 June 2014

Rindu


Ada org tu, dia marked mak dia punya kalendar, "Go to English" katanye. Tahun lepas, 4th July, kami dkt Hengland, convo saya. Dia ingat tahun ni pun dia dpt pegi Hengland lagi. Dah bertambah lagi seorang ahli family, so kena tunggu baby ni besor sikit, baru buleh berjalan jejauh sikit. 

Walaupun korang kata "gediknyee" nak rindu Hengland bagai khennn, baru duk 4 tahun dah gedik khennn, eh suka kiteww lewww. Byk kenangan hoiii.


Tempat dating kami laki bini


Membeli sampai terbelah bak hanggg

Aromatic Crispy Duck dari Noodle Oodle Bayswater, meleley ailio diriku hoiiiii

Seafood Hor Fun ni pun fullamakkkk, nakkkkk!


Ok nak tdo, mudahan mimpi shopping dkt Westfield, erk!






5 comments:

blu4sky said...

yaya windu nak balik english ekk... aunty pun sama..rindu sangat nak balik kampung halaman...hehehe.. kan DLL.. tempat jatuh lagi dikenang..inikan pulak tempat berdating & bershopping...

Dr Singa said...

bayangkannn..
gigih 8 jam bawak Suri dalam kapalterbang...!!??

DeLancrettLurpak said...

blu4sky,

i wish duit selori terlambak dpn mata, hahahah

DeLancrettLurpak said...

Dr Singa,

13jam le, tak sanggup, migraine le kite jawabnye

Deceptive said...

aie...rindu-rinduan ngan noodle oodle !

Related Posts with Thumbnails