Monday, 21 April 2014

Musuh Ketat

Musuh ketat buat masa skang adalah: 

1. Org jual tong gas, tilam and ais krim. Asik la "tilammmm, tilammmm". Yg jual tong gas lak, ter hon hon je lah. Yang jual ais krim lak, kot la pasang lagu classic paddle pop takpe la gak, ntah lagu apa yg ko pasang.

2. Posmen yg press minyak dan merempit, eeee.

3. Anjing yg suka menyalak mcm nak tercabut anak tekak bila posmen lalu.

4. Dan yang paling geram adalah bila "old news paper, bateri lamak, surat kabar lamak..."


Adoiiii!
Tolongla anak aku nak tdo.
Dah la anak aku tdo tak pakai buai, tak pakai pacifier, senang beno nak terkejutkan dia.
Tolonggggggglaaaaas

2 comments:

blu4sky said...

kat my housing area...jual ice cream pakai lagu matcool dan tu repeat nonstop...very loud plak tu...rasa nak terbalikkan jer motorcycle yg jual ice cream tu...

.. said...

bedung your baby .. baru tak mudah terkejut.

Related Posts with Thumbnails