Friday, 25 April 2014

Blog dan Jalan2


Saya buat blog ni pada 15th April 2009.
Few months after start buat PhD.

Udah 5 tahun ye uols, ayat saya dalam first entry saya adalah 
"All the materials in this blog will have something to do with food."

Tapi yg ado skang adalah merepekk je lebihh, wakaka!

Dan ini adalah blogger yg first comment entry saya, hehehe.
Tobat bangga weh ada org komen dulu, skang adalah agak sendu sebab saya pun jadik silent reader je skang utk blog2 lain.


Saya mmg tok se tutup blog ni, sebab best juga kalau geram, buleh la lepas kan kat sini khenn.
Tapi disebabkan ramai juge kenalan saya yg mmg kenal saya, tak leh saya mengarut sesuka suki, kang ada rumah aku kena baling molotov pulek, errkk!

Photobucket

No comments:

Related Posts with Thumbnails