Thursday, 13 March 2014

Ada je jawapan dia...

Yaya nak turun bawah, nak tgk TV, saya nak suruh dia mandi, tapi malas nak jadik diktator, saya pun cakap "in 10 minutes, you come up and wash? OK?"


Yaya jawab : mommy, you know that I dont really know time and value right?


Ayoyo, anak ku ini, ada jer jwpn dia khennn. What if Suri pun sama je macam Yaya? 

Pitam la T______T


Suri Mazuin Hipni, 3.46kg, vavava!

5 comments:

blu4sky said...

Congrats DLL..comelnyer suri..

Aqil said...

Tahniah sis...Yaya bijak ;D Suri comel gebu pipi dia

CS said...

DLL
Tahniah seribu tahniah!
SURI, sedap namanya tu.

Lunch Box said...

atototo......tomei nyer.mcm buah engkalak..nomnomnom....

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts with Thumbnails