Monday, 10 March 2014

6-bulan pregnant

Berat dah kurang sebanyak 10.4kg ye dlm masa 10 hari tapi still lagi obes. Masa bersalinkan Yaya dulu, 10 days, 15kg dah hilang ok. Cadangnye nak kembali ke pre-pregnancy weight masa pregnant kan Yaya which was 59kg, cadang je la khennnn. Oleh itu ada 22kg to shed, matiklahh wehhh. Perut dah turun sikit la, tak la rasa mcm lelemaks berayunan. Tapi perut still la mcm org pregnant 6 months, kalu dah dasar boyot khennnn, hihihi.

Takleh nak buat exercise dulu sebab saya kan c-sect, nak tunduk ambik brg pun berchenta, tak payah la nak suruh buat sit up.



Apps ni predict saya boleh dpt berat yg dimahukan pada April 2014. Optimistik sgt ye, padahal tuan punya badan pun tak konfiden okehhh.
 

Saya sebenaunye malas nak beli baju baru, itu pasal beria2 nak buang lelrmaks inieww.

No comments:

Related Posts with Thumbnails