Tuesday, 21 January 2014

Catfish MTV

Korang penah tgk cerita Catfish dkt MTV, eh lupa, korang semua budak baik, manalah tgk MTV khennn..


Ginilah, sapa yg suka berchatting, tak kira la thru FB ke,apa2 social networking la kan, dan suka pulak chatting dgn org yg tak pernah jumpe pun in real life, gambar sama ja, pastu asik la selfie, pout sana, pout situ, tlg laaaa, tlg la jgn percaya 100% apa yg org sebelah sana bgtau...


Mmg la dia cas baik punya, mengingatkan tentang ibadat, tapi dok bergurau pelik2 sambil tersyg2 dgn lain jantina, elok kah? 


Buat la research sikit, tak semua org baik dlm donia ni okehh dan ini termasukla yg dlm FB. Dlm FB tu penuh pemangsa, sile la jgn jadik mangsa.


Cer tgk berapa byk org kena tipu dlm programme Catfish tu, cer la tgk.


Psst: jgn telan bulat2, nanti tercekik uols

1 comment:

Joyah Kebaya Ketat said...

Catfish?

aku tak penah pulak tengok..
tapi rancangan Jersie ke Jersey Shore tu sokmo ada kat tibi..aku pun tak paham apa motif citer tu

Related Posts with Thumbnails