Monday, 6 January 2014

Cabaran Anak Sekolah

Masa gi kindy, kita main belasah je, kindy tak cuti, kita buat coti sendiri. Ni dah masuk sekolah betol, mana leh ngelat ye dak? Betapa gigihnya semua mak pak yg ngantor anak pi sekolah, bgn gila awal kannn, huiiii...

Muka orang excited nak pi new school. Tak sangka anakku dah derjah satu uols.

Lepas lunch, heading back to classroom.

First day, kami ikutla join assembly. Since saya kena invigilate exam, terpaksa la T-Bag pi tgk lunch anak kan. Itulah rhopenye anakku, happy sbb daddy tolong potongkan ayam, T_____T.


Bertabahla mak pak sekalian ye. 

11 comments:

haffis ujir said...

Bertabah la yaya utk 17 thn mendatang..

Cheritera Kami said...

serta bergigih yer...

Amin A. R said...

macam besar jer baju yaya... hihihih.....

Joyah Kebaya Ketat said...

Bertabahlah ye,....

comey je anak hari pertama skul..

tengok la nanti tgh balik umah, pitam mak nak sental baju sekolah....

Liasari said...

tulah nak kata mcm besar je baju yaya ... tp xpe lebih ruang utk dia gain weight nnti.
skulah private kah?

DeLancrettLurpak said...

haffis ujir,

17 tahun lagi ke? humangggg aiiii...

DeLancrettLurpak said...

Cheritera Kami,

dah tak berapa nak mewah tdonye uols

DeLancrettLurpak said...

Amin A. R,

budget 2014 :P

DeLancrettLurpak said...

Joyah Kebaya Ketat,

pegi sekolah elok je baju bersih, balik sekolah pun sama.. tapi bila dah dpn tv, mata ke tv, mulut suap makan eskrem.. abislah baju mu nak oiiiii

DeLancrettLurpak said...

Liasari,

kain sekolahnya elok, mudahan sampai tahun depan gunanya, hehehe..

a'ah, skolah private..

Adi Solikin said...

Wahh budak hengland dah jadi asian dah, posing with peace sign. hehe.
Pelat hengland yaya ada lagi ke tak?

Related Posts with Thumbnails