Wednesday, 1 January 2014

Azam Tahun Baru

Tahun ni takda azam ala kazam.

Kosser sgt.

Alangkan azam 2013 nak mkn on time pun tak dpt nak capai, apatah lagi berazam nak dpt title Dato', mimpi la kau temahh hoiiiii!

Angan2 je byk.

Kalau tak tercapai, idok le sakit hati pastu rasa mcm jinx ke hapa ke kan, dah nama angan-angan khennnn?

Macam angan-angan nak beli handbag baru la, kalu dpt, syukurlah, kalu tak, belek je la online image tu sambil menjejes2 ailio.

Gituh.

Selamat Tahun Baru dan kurangkan sakit hati, bykkan selawat nabi *kau dpt lawan motto aku?*

2 comments:

Kazaztan Team said...

ehehhehe...x kosser kan...lantak org nk berazam ke ape ke...

captainlukman said...

Saya nak jadi HUNK!!!! Bujang hunksap tapi hunk hahahahah

Related Posts with Thumbnails