Sunday, 15 December 2013

Dah Tua

Kalau masa muda, pantang menyinggah ke KL, confirm byk dah kot shopping mall yg kami tawaf.

Ni rasa dah tua, kami sampai di KL hari sabtu, idokle kami berjln, duk je la kat rumah adik di Putrajaya, pastu hari ni dah balik Kuching.


Dah tua kan, kosser sgt nak berjln.

Lagipun terasa protein dlm badan dah depleted, sbb kami jadi vegetarian dkt Bangalore, so sampai KL nasib baik adik ipar masak ikan la ayam la, lega rasanya deknonnnnn!

Ni sblum take off dari KLIA pun sempat mkn burger king seround, hihihi.

Kalu kerajinan tahap maksima, esok saya cerita ceriti pasal trip to Bangalore. This is the last week before students start their revision week, so carry marks kena release, makanya kerja adalah bertimbun ye uols, huwaaaargghhh!


Ciao uols! ✌️

No comments:

Related Posts with Thumbnails