Saturday, 9 November 2013

Peghak

Kadang kadang kita tak sedar bila kita peghak.

Kita rasa pakai henpon abis canggih dah, tapi kita taktau ada org terlebih duit, siap buh diamond ataih henpon, depa tak kalut punnnn..

Kita rasa kita la manusia paling baik budiman sekali, tapi kita taktau org belakang rumah yg nampak biasa2 ja tu sebenarnya sukarelawati dkt rumah org tua, hang boleh layan org tua baik2 all the time?

Kita rasa kita abih cantek ni, siap pakej up to date dgn fashion, tapi kita taktau org tak heran punn, lantak la hang temah hoii..

Kita rasa abih terer la kot ckp omputihs/arab/sukatibahasahangla, tapi kita taktau org dok gelak kat kita sbb kita suka guna term tak kena kat tempatnya, omputihs pun garu kepala dgq aihh

Kadang kadang kita tak sedar bila kita peghak.

Mcm kita pakai bag/selendang/perfume gucci tu, abih canggih dah rasa, tapi dia ni ada kereta gucci...

Kau hado?

5 comments:

Makji Esah said...

fuiyoooo....den takdo.

AGAS said...

ambo ta dok keta gucci. tapi semalam ambo tengok hantaran set gucci parfum gucci, edt pun gucci, body lotion pun gucci. tanya beli kat henglen ke? dia jawap ye, sbb cari INA to jupo

Ambo paka Abon ja

cacah said...

:)

Liyana Sohaime said...

hahahahaha
saya non hado kete gucci..

hOtMaMa said...

Hahaha.. kelakar pulak yg nih..

Related Posts with Thumbnails