Saturday, 30 November 2013

Genap 23 tahun

Genap setahun balik Malaysia...(tidak dinafikan, saya mmg rindu autumn in Hengland)
Genap umur 23 tahun, hikhikhik..
Muda kan saya kan uols?
Happy ke?
Alhamdulillah dgn rezeki dariNya.
Di kala umur 23 ni, study dah abih (postdoc belom lagi la tapi, ada hati weehhh), anak dah sorang, laki pun sorang.. Syukur.. 
Kalau dpt Datukship pun best juga, #tetiba #mmgdasarmanusiatakpernahcukup
Hihihi, eh kosserlah...

Tak nak mintak hadiah hebat2 pun.
1.cukupla mkn buffet mlm ni, hikhik..
2.cukup la ada orang tu dgr ckp ( org norway, kajang dan muo confirm paham yg nih)


Tapi sekarang, di hari sabtu yg best ini, saya mahu mandi and pegi ke kelas dan mengajar, huwaaarrrghhh! Bye uols!

1 comment:

monstorious wife said...

Happy 23rd Birthday Dr Lurpak!!
23 kannnnn?

Related Posts with Thumbnails