Friday, 29 November 2013

Busy ke uols?

Oloh, busy busy pun sempat gak la mkn minum gi toilet bagai, takde la bajet menteri-selangor-gaji-masyuk khennnn, hikhik. 

Misi mengemas belakang rumah tu la yg menyebabkan kami busy kot.

Selain dari busy mkn sedap-sedap pastu tetiba keluarkan ayat perasan "eh saya rasa saya makin kurus masa pregnant kali ni lahh ", sebenarnya itu adalah statement in denial, mmg besor kot saya, ngeri wehhh, transformasi sungguh!


Laksa dkt Batu Ferringhi masa saya attend conference pada 10-12 Nov, sedap wehhh laksanyewww

Lobster dkt Golden Thai restaurant Batu Ferringhi.

Char Kuay Teow dkt warung depan Penang Park Royal Hotel

Makanan yg saya mengidam, saya dpt masa lunch dkt Penang Park Royal, greek salad with feta cheese dan veggie sup kot. Tapi feta cheese tu tak cukup strong mcm dkt Hengland, saya nak yg strong!

Pasembog Gurney Drive, depa tak letak cili potong, so kurang tendang la kot kat tekak saya.


Begitulah adanya saya, kerja banyok, mkn pun banyok, hikhik. Sekian, berjumpa lagi di lain waktu ye uols.


#psst, agak2 suka mengabihkan masa, meh carik saya dkt instagram, dllurpak, ciaoooo



2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer laksaaaaa...

mamamya said...

benci benci benciiiii...uwaaa nak chaq kuey teow gakkkk..menangisi sugguh ok tgk gamba ni sume T_T

Related Posts with Thumbnails