Monday, 7 October 2013

Tips Cipsket Bercuti



Orang sekarang dah banyak duit.
Semua jalan sini, jalan sana.
Tambah pulak MATTA fair kemain murah uols.
Pulak tu kengkadang ada promo utk staf gomen, perh perh perh, 
#ApaLagiStafGomenMahu gitueeww.


Orang sekarang jenjalan oversea tu biasa2 jeww.
Cuma orang tak pegi la Monaco khennn..
Orang pegi Bangkok, HCM, Ostolia, Bandung, Jakarta, Singapore
Tapi lom lagi la orang pegi Filipina, apsal eh?
Sebab ada Abg Aji kottt, (The Ujir's clans confirm paham, kehkehkeh)


Tips nye senang je uols..
Gi depan tempat2 famous utk tourist, 
pastu ambik le gambau dpn signboard tempat tu..
Takyah le masuk kan..
Yg pentingnye dpt lew update facebook/blog/istagram.
Takyah spend duit beli tiket nak masuk kan.


Pastu gi Rome, tak masuk pun Coloseum..
(saya lettew, kekonon bawak budak, kuasa hehhh!)
Bergambor je lebih kurang 

Mcm gi Paris kan, takyah naik atas Eiffel Tower tu, 
ambik je gambo Eiffel tu sambil buat sign peace terbalik, duckface sikit, okla khenn..

Saya naik okehh, hikhikhik.

Banyak lagi tips cipsket bercuti ni.
Kalau nak PM tauuuuu!
Hehehehe


#ini adalah entry sarcasm berhemah hehehe
Photobucket

3 comments:

NenetPenne (NP) said...

yang penting ada menda2 tu as background.. kan kan..hahaha..good tipss laaa..

Irwandi Hipiny said...

photoshop jeww

Liasari said...

satu je kurang kat blog, xde butang LIKE hehehe ;-)

Related Posts with Thumbnails