Monday, 21 October 2013

Sekianlah Sudah

Setelah penat berkelana selama 9hari, wahh feeling sgt berkelana khennn, akhirnya kami pulang ke rumah sendiri..

Gigihlah jejak kaki dkt KLCC, Midvalley and One Utama. Merasa jugek mkn di Ben's KLCC, idokle sedap mana punggg. Setelah sekian lama tak mkn dkt TGIF, mkn la jugek, rasa mcm tak le sedap mcm dolu2, mungkin tekak dah byk songeh ataupun tekak sudah tua atau pun tekak sudah upgrade. Baru le juga ada kesempatan merasa nasi arab Saba, kesian kan saya dan nasi nya sodappp. Pegi Ana Ikan Bakar Petai, tutuplah pulak kedainya, so mkn dkt Medan Ikan Bakar Sg Merab, sedap dan murah juge tapi tu la kedai tu tak pernah ada byk pelanggan kot, sejam lebih okeh baru air dan makanan sampai, nasib sedappp. Sempat juge mkn dkt Wang Solo, saya suka sambalnye tapi T-Bag dah mcm pakai lipstick pinjam je lepas mkn sambal tu, hihihi.

Gambar mana? Kosser tauu, snn sama je la gambo mknn mcm korang mkn, korang kan penah mkn dkt kedai2 tersebut, hihihi. Saya byk tepek gambo dkt instagram, so tgk sana sudehhh.

Ada kelas jap gi, laters uols!

Gambar tiada kaitan dgn cerita, eh suka kite ler khennn


4 comments:

Puan Ida said...

salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no 314

zdiana said...

Lama tak komen kat sini.. Hehehe.. Jalan jalan cari makan.. Best tu.. Hehehe

zdiana said...

Lama tak komen kat sini.. Hehehe.. Jalan jalan cari makan.. Best tu.. Hehehe

mamamya said...

arghhhhh makanan makanan itewww...
aihetchu aihetchu!!

Related Posts with Thumbnails