Monday, 26 August 2013

Yg Best Dok kat Malaysia

Masa di Hengland, terbyg2 diri sendiri g beli pisang goreng panas. Siap buleh imagine dialog, siap mintak serdak2 tu, kronik sungguh. Bila dah balik, mmg itu la yg kami cari.


Pisang goreng power-besar-gabak-singgit5ketol, rangka-ayam-atau-bahasa-saintifiknya-ayam-malek-noor, kepok-lekor-terlebih-tepung-kurang-ikan dan apam balik

Biasanya kalu dah heavy minum ptg mcm ni, mmg jarang la ambik dinner, best oh dok Malaysia.
Masa dok Hengland, kami minum petang dengan creme brulee jewww #penipubesor takpun cheese selection with grapes #patutlakaubesorgilo , hihihihi

3 comments:

Salma Tayo said...

haha.siap teringat serdak2 goreng pisang ya.teringin betul tu.

AGAS said...

I jeles kat you sebab u boleh beli pisang goreng dan keropok lekor. I tak boleh beli atau makan yg di jual sbb anak dara I allergy entah apa ke benda dengan kepok lekor dan pisang goreng ni. Bila dia makan kuar rashes merah besar-besar seluruh badan.

We all suspected penjual bendaAllah tu masukkan plastik tujuan merangupkan bahan yg digoreng.

Oleh yg demikian, melelehlah laju air liur kerna kempunan.

Kalau kami sekeluarga dapat rezeki rimau iaitu vacuum pack keropok lekor, kami jadi sangat kedekut dan tamak. Cuba ler u bayangkan cam mana ghoper kami nih

makcikkantin said...

Payah nak cari dah goreng pisang gedabak...semuanya sebijik kecik potong 3 atau 4...cuba lah bayangkan, hadoiiii

Related Posts with Thumbnails