Wednesday, 28 August 2013

Sile Tepuk Kepala Sendiri Kalau Korang Pun Sama Mcm Ni


Orang ajak ko mkn dkt situ, takde pun option "take away"... Tak malu nye hoiiii.. Ni sama je dgn perangai kendarat kenduri, org suruh bagi door gift cantek dkt org sebelah (org sebelah=family pengantin yg datang), dia dah siap2 sorok bahgian dia, chaiiiiitttt!!!


P/s: sapa tak tau apa itu kendarat? 

4 comments:

AiTotYati Mat said...

Ai Ai tau kendarat tu rewang n tolong menolong, kan kan?
rewang kat kenduri.

mmg ade makhluk mcm tu. dulu ms keje kt tpt lama pun mmg ade org yg siap2 bw bks dgn alasan mesti tak habis.

ek eleh, orang lain belum turun makan mmg la blm habis mknn tu.

Ai pernah terkena, turun lambat sikit sbb ade meeting. tgk2 mknn dh hbd. lps tu kwn ckp dah ade yg tapau. x patut btl

NenetPenne (NP) said...

memalukan...ni kira jenis yang tak tahu malu nih...

AGAS said...

I tak tepuk kepala sbb selalunya I declined the request. Kat rumah I kalau oleh 5X makan, 5X berbeza makanan. Tapi I masak 2X je, yg lain depa makan la kat kampus/kantin.

Liyana Sohaime said...

ahahahahahaha, part kendarat sorok door gift tu klaka tp mmg berlaku, kesimpulannye sila suh adik beradik sendiri je yg tolong bg door gift..:D

Related Posts with Thumbnails