Thursday, 22 August 2013

Sick or Lazy


Saya kan tgh mabuk.. bukan mabuk berchenta okayyy..
Bukan juga mabuk todi...hihihi..
Morning sickness yang teroks ok..
Ditambah segala macam mak nenek juga seperti
migraine, sembelit dan allergy.
Complete package ye uols.
Rasa nak baring ya hampunnn, tapi rasa je la, kau tetap kena bangun sebab kau ada anak ye dan kena berkerja untuk sesuap nasik.
Of course la buat keje dengan masam mencuka sebab takda mood dan buat dgn lemah gemalai.




Lepas tu dpt pulak anak mulut mmg keturunan saya sangat kann..


"Mommy, are you sick or you just being lazy?"


Kann..ko geram tak, geram tak?
Eeeeeee.


Photobucket

6 comments:

Kazaztan Team said...

ehem...yaya...tahniah

Salma Tayo said...

haha.ayat anak tu memang pedih.
anak caring tu.jangan stress ya.jaga diri..

Lizzie Yasmin said...

Dapat bayang kan si Yaya cakap macam tue. Ehhh geram.. kasi cili nak? hahahaa

AGAS said...

masa baca ni sedang de-stress tau. Bhahahaha gua ketawa panjang dalam bilik ni, sampai orang kat luar tu pandang. Geli hati, what a comedy?

On the other hand, kasihan kepada empunya badan.

Si Yaya Yeyen ni SARCASTIC jugak ya, ikut saper ler tu.

Empunya badan sila lepaskan geram.
BTW, from Yaya action, shows that he is intelligent boy. Alhamdulillah

Madam Sooyaree said...

Hahaha.. soalan tak menahan tu! Nanti masuk 3rd trimester, jadi malas gak. Rasa nak golek sana sini je skang ni, huwaaa

AiTotYati Mat said...

yayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

high five dgn auntie meh!
hihihi

Related Posts with Thumbnails