Sunday, 18 August 2013

Masak memasak

Ada juga yg tanya saya pasal apa tak update hal masak memasak. Well, pertama2nya kedaiiiiii kan adaaaaa... Hihihi. Tapi jemula gak mkn kedai, so saya masak le juge, simple la menunya. Biasanya saya update dkt instagram.. Follow leewww kiteww dkt instagram, food-porn mild level jewww, hahaha. 

Contoh2 menu kalau kite ke dapur ye korang.

Ni lunch tadi.. Ayam masak kicap, taugeh goreng w/out tauhu and daun kucai plus sambal tumis.


Ayam goreng, sambal goreng dan tumis bayam.


Ada la jugak saya buat lamb chop+ buttery mashed potato and steamed veggies 2-3 hari lepas. Spaghetti bolognese and ayam korma/kari pun selalu juge.


Dan yg paling awesome-possum, telur mata with bawang cili and kicappp, kesedapan terlampauuu.

Tu pasal malas nak update pasal masak2, sbb simple terlampau, khennnn. Lain la korang, rajin kan, kitew ni malas, hihihi.



6 comments:

AGAS said...

Tu la simple sesangat tapi sudah kecur air liur.

NenetPenne (NP) said...

rajin laa tu..i lagiiiiii malas....hahahaaaa

Kazaztan Team said...

apekah tajuk instagram awak tewww

DeLancrettLurpak said...

AGAS,

ni namanya kudrat yg malas..hihihihi

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne (NP),

jemu asik makan luar.. takde selera wehh

DeLancrettLurpak said...

Kazaztan Team,

cer carik dllurpak..

Related Posts with Thumbnails