Sunday, 7 July 2013

Sudah pun di Malaya

Sampainya ptg tadi ye uols, flight a bit delay. Jet lag? Of course. Lepas ni nak coba tdo jugak, esok kena bangkit awai sbb flight to KCH tghari.

Meh nak share gambar a few pictures masa di Hengland.

Seafood Hor Fun at Oodle Noodles Bayswater London. Tabur chilli flakes in oil tu, perhhhh!

Mcm biasa, squid chilli pepper egg fried rice at Soy Cafe Birmingham, splendid!


Peshwari Nan, we called it nan gantung. Letih nak mengabiskan.


Mkn nan tu dgn lamb karahi, perhhh, slurps! We had it at Taste of Khyber, Birmingham.

Ada juga experience sengal saya dgn waitress and waiter Premier Inn Gatwick Airport, mmg mengundang amarah betol, what a brick! Nantilah cerita, tetiba ngantok.

Tetiba rasa rindu salad Pret a Manger yg ada shrimps and goat cheese tu, nyums sekaliiiiii!














No comments:

Related Posts with Thumbnails