Wednesday, 3 July 2013

Ponek Ya Amek

KIA-KLIA-DBX-Gatwick-Bristol-London-Birmingham.


Itu journey starts from 25th june till today.. Baju mashem pun dah penuh satu knapsack and saya asik ulang pi kedai sbb baju dah takda, hihi, boleh je pi laundrette, tapi malas...

Hari ni ada appoinment dgn Mike the supervisor (and terus buat postdoc, uppppsss) and power lunch dgn shaharil, weehooooo!

Saya tinggalkan korang dgn aksi silly Yaya.

Saya suruh Yaya eja dulu, baru dpt toys, dia eja "the entertainment", mmg la tak dpt toys.

Petua jadik plus size model: mkn jacket potato with coleslaw and cheddar cheese, hihi



2 comments:

fika79 said...

Waaa..bestnya..jeless makcik nih.hehe..boleh kim barang pasni..takpe aku kirim dgn duit bukan air liur..bahahhaha

captainlukman said...

Hahaha nakal si yaya..teringat lak pokcik pun ada lah jugak peel cam tu dulu hehehe

Related Posts with Thumbnails