Saturday, 22 June 2013

People-Watching is fun!

Sementara Yaya mewarna masa dkt Coloring Contest organized by Krista, kerja kami adalah memerhatikan parents and other childrens. 

Masa contest tgh jln, parents kena dok luar dari kwsn contest, so nampakla parents bersemangat dok bg sokongan kat bebudak diluar kawasan tu. Ada yg parents dok hulur air utk minum, ada yg jerit2 dok bgtau color apa patutnya utk rumah/orang/pokok, ada yg tolong asah color pencil, mcm2... Tapi mmg tak tahan tgk mak bapak yg semangat bebeno nak menang, hahaha.  Bebudak pulak, kalau nama girly sgt tuh, pokok pun ko color kan pink-purple, i-city ke uols? Tapi tgk bebudak boleh focus on doing things adalah sgt sejuk mata memandang..    

Dlm report cikgunya, cikgu kata self confidence Yaya adalah A.  Saya siap2 bgtau "it's ok if you dont win anything because you tried your best", PRS (pembimbing rakan sebaya) sgt kannnn ...Dan lepas mewarna tu, dia sgt confident dia buleh menang, erk! 



With his favourite teacher, teacher dolly.


Nasib ko menang nak, kalau ko tak menang dan ko meraung dkt situ, mak kau mesti dlm kemaluan maksimum!

No comments:

Related Posts with Thumbnails