Wednesday, 19 June 2013

Exam

Korang semua pun pernah masuk exam kan? The rules for most of the exams are just the same, no talking and your eyeballs must be looking at your own answer sheet, jgn kerling sana kerling sini.

Jgn bwk notes juga masuk dlm exam hall. Ko "terbawak" masuk dan ko terkantoi, dan ko kata "saya tak meniru puan, saya terbwk masuk", err err, dah kenapa notes ko tulisannya kecik2 and the notes size were also small, pelik takk? Daripada ko pikir mcmana nak meniru, baikla ko belajar je sehabis daya, kalau dah kantoi meniru, bukankah mengundang kemaluan secara maksima?

And the rules here kata mesti pakai baju berkolar dan kasut. Pakai je la kan, paling lama 3-4 jam je pun. Yg ko gigih nak pakai selipar jamban masuk exam tu dah kenapa, style sgt ke uols tuuuu? Konon nak play bad boys, kan ke girls like bad boys, eh pigi dahhh...

Dan yg paling penting, sedarilah bahawa ada invigolators yg dok memerhatikan tindak tanduk korang.


So...



Tak payah la korek hidung masa jawab exam, lepastu leset taik hidung dgn seluar sendiri/ kaki meja.



Kembang tekak akak dek non hoiiiiiii!

4 comments:

N82 said...

Teringat masa saya exam dulu. Mamat Iran kat depan sebelah saya letak handphone celah kangkang. Saya berbulu menengoknya sebab saya penat-penat study tapi dia senang-senang boleh bawak masuk handphone untuk meniru.
Jadi saya tulis kat 1 kertas kosong letak kat tepi meja untuk bagitau invigilator pasal mamat tu meniru pakai handphone celah kangkang. The next moment mamat tu belek handphone, terus kena tangkap. Terkencing dia!

V. said...

tok mesti kes lecture stress invigilate student..sekarang kan masa final exam uni.blum lagi kes tulis notes atas kuku, atas pemadam,botol ai, kalkulator, ID..
if private uni, lagik lah teruk.. datang x mandi.dh lah merokok, bau badan mcm tong sampah. laki & perempuan sama ja.. ultimate gross! ewww... ataupun eksen sakit masa exam alu lah mok defer exam.sanggup meli M.C.nasib juak kaya raya..adehhh..

p.s gud luck invigilating kak mim!:)

captainlukman said...

Hahahahaha kannnnnnnnn??? Diaorg tak tahu invigilators lebih pakar dlm bab bab meniru ni sbb dah kena train mcm pencegah maksiat! I like bila org kena tangkap sbb org yg tak kena pernah nak sedar until kena tangkap

captainlukman said...

Hahahahaha kannnnnnnnn??? Diaorg tak tahu invigilators lebih pakar dlm bab bab meniru ni sbb dah kena train mcm pencegah maksiat! I like bila org kena tangkap sbb org yg tak kena pernah nak sedar until kena tangkap

Related Posts with Thumbnails