Sunday, 23 June 2013

Eavesdropping itu Bahagia..

Hari ni, kerjanya mengemas2 rumah dan juga mengorek robok, carik apakah jacket yg sesuai dipakai masa summer, pastu tgh2 pilih, pastu tertanya "eh biasanya aku pakai tak jacket masa summer?", pastu rasa mcm tak pakai sgt, eh tapi dah rasa diri ini kertu, kalau kena angin sikit2 confirm dah rasa sejuk, so bawak aje la jacket yg rasa sedap dipakai nanti kan. 

Oleh kerana T-Bag and Yaya tak makan nasi tghari sbb dah breakfast homemade nasi lemak, kecuali saya le, dua sudu je wehh (itu lunch je, breakfast buleh tahan sesenduk), ambik mood getting pregnant gituhh, matilahhh..

Pukul 4 cenggitu, kami keluar la kan, sebab nak cari toys utk Yaya, bagi upah sebab dia menang semalam tu kan, pastu leh makan mekdi dkt Plaza Merdeka. Dari tingkat atas tu nak turun ke bawah tu, dkt escalator tu belakang saya ada dua budak pompuan,, diaorg borak2, saya of course la terdgr diorg borak

<setelah dialih bahasa ye uols>
Budak Pompuan 1:  Ish, banyaknya ex-boyfren ko nihhh.
Budak Pompuan 2: Takde la banyak sgt, ada la *tak berapa dgr sgt, empat ke lima ntah, anyway kelas ko jahhh!*
Budak Pompuan 1:  Perh, banyak la tuuu...
Budak Pompuan 2: Eh biasa - biasa jeww *ni mmg statement mintak puji seterusnya pelempang*. Eh ko tgk budak tu tadi? Kalau aku, aku tak nak couple dgn orang yg baru kenal, bla bla bla.. *bunyi budak ni bercakap, mmg jaki habis lahhh*

Bangga siot budak tu ex-boyfren nye banyak, awww!! Mesti dia perasan dia Asmidar kan, ada Ali Setan minat dia, Ahmad Jin, Dolah Iblis, tahniah la dek non! Muda lagi dah merasa jadik playgirl, akak ni haa sampai ke tua tak merasa.. playgirl tak dapek, bikinigirl jauh sekali, hihihi.

Patut eh budak pompuan bertukar boyfren2 masa sekolah menengah, perasan hot eh? Tu cara-cara takde prom nite tu, kalau tak, confirm ramai diva yg lahir, hihihih...

Akak ni hot takde dek non cuma akak pernah la digelar "pemerintah gigi besi" ye deknon, sebab akak pakai cenggini masa form 5 dlm kelas.. Form 5 ok!  Pastu akak juge adalah LDP (pengawas)...


Kau hado? 


Takyah ada boyfren berkepok2, akak dah cukup glemer *flips hair*
Photobucket

4 comments:

Amin A. R said...

Hihihi adakah ini sindrom hakak-hakak tak nak kalah? Kih kih kih.... :D

dhiera said...

hikhik...

budak-budak bajet hot!

makcikkantin said...

bopren bnyk tu kira vogue la kan....

Noni said...

Kak, bior benar akak bergigi besi cenggitu? Dolu-dolu, selalulah menjelesi pompuan-pompuan yang banyak pakwe itooo.

Related Posts with Thumbnails