Tuesday, 14 May 2013

The Best Dance Ever!



Concept tarian ini mmg lah bertemakan "my milkshake brings all boys to the yard" gituhhhh.
Bergegar mata putih ku.
Anyway, mmg hebat la budak ni, siap split bagai, mesti ada filem yg dia tiru sebijik sebijan ni kan.
Dengan face expression, perhhh!


And the best costume ever!
Hehehehe..

Photobucket

7 comments:

Lizzie Yasmin said...

Sebenarnya family dia support dia sbb salah 1 cara dia boleh lost weight jugak kot. hahaha

AiTotYati Mat said...

mujur budak comel la jugak.
klu bapak budak pake n menari gini, Ai lari. hihiihi

Real Life in Malaysia said...

wahai mana lah ko dapek ni dr ... tumpang gelak lagi :)

DeLancrettLurpak said...

Lizzie Yasmin,

Ada potensi budak ni jadik pelakon ok, silap2 kalah rajanikanth.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat,

Kalau org tua yg buat, pitaaaaammm!

DeLancrettLurpak said...

Real Life in Malaysia,

the second best source of knowledge : Facebook, hehehehhe

Ribbon Circus said...

Mim,

budak mana ni? malaysia ke? best gila dia dance..ng aku2 skali rasa nak gegar he he

Related Posts with Thumbnails