Wednesday, 8 May 2013

Setahun Yang Lepas....

Setahun yg lepas, 
otak sgt serabut..
pikir nak g conference di Greece
pikir thesis organization..
pikir nak packing barang..
pikir bila nak cabut implant...
pikir hal rumah di Kuching
pikir nak amukan pada KPT
pikir hal duit, maklumlah KPT tak bagi duit masa the last three month tu..
pikir pasal Yaya, mcmana kalau dah balik Mesia nanti
pikir nak let go S60 ke tidak


kesudahannya,
tak jadik pegi Greece, walaupun dh accepted for oral presentation, supervisor tak galakkan pegi, baiklah tulis thesis katanya, baik bos, saya menurut perintah tapi frust tertonggeng.
alhamdulillah, sudah pun viva, convo je lom..
dah selamat masuk rumah baru.. penat okeh pack an unpack nihhhh
dah cabut pun implant, tetiba berat bdn melampau naik and tak preggy lagi ni, haihhhh
elaun akhir pengajian kpt dah pun masuk, itupun last month, lembab nak mam!
rayuan elaun sampai ke hari ni takde feedback, malas dah nak bising, kalau tak nak luluskan rayuan, bagi la tahu, bagi surat proper, hishhh!
Yaya dah ok masuk kindy kat sini, tapi skarang Yaya dah mcm PCK la, hehe.
Sudah pun kami jual S60 ittew, sedihhh ok! our favourite car tuuhhhh.



Syukur.

Buku log, things to discuss with Mike on 9th May 2012.

6 comments:

makcikkantin said...

those were the days....

sabby said...

ala....yaya jd pck ke? dont ruin his cute uk accent, mahal tu :)

Real Life in Malaysia said...

thank you for sharing ... highly motivating :)

DeLancrettLurpak said...

makcikkantin,

kan kan makcik kan..

dah lama juga membaca blog saya yg merepek ni kann, heheheh

DeLancrettLurpak said...

Sabby,

good bye je la to the accent.. hancur sudahh heheheh

DeLancrettLurpak said...

RLiM,

You're welcome dear :)

Related Posts with Thumbnails