Wednesday, 15 May 2013

Radio Caller


The only time saya dpt dgr radio adalah masa pi/balik kerja. So, biasanya saya dgr morning show, samada dari Sinar FM or Mix FM. Tak leh la dgr Era ke Hot ke Hitz, mak dah kertu uols, ahaks. 


Anyway, selalu la dgr org call radio ni kan. Huii, semangat ok radio caller ni semua, kalah DJ, dah sama naik dgn DJ radio dah ni wehh, cakap DJ dipotongnya, hahaha. Mmg ada orang dia suka call radio ni kan, one of them adalah makcik saya, dia suke bebeno call radio Melaka, hahahah.


Pagi tadi saya dgr MixFM. Then the topic, how to get fit la gituh. Pastu ada sorang caller ni kata, "you don't need to go to the gym, or if u have to go, the lesser the equipment you use the better". Errr, logik kah?


Pastu dia kata lagi, "the best way to maintain your weight and shape is to do rock climbing".


Then, the DJ asked, "so that's how you maintain your weight?"


And she answered "Yes, I do that. I'm a part time model, so that's how I do it."

POMMM!
Part-time model kata kauuuuuu.
Motip ko nak ckp ko part-time model dlm radio?
No one can see your face/body kan, so daripada suara je tak leh tau yg dia adalah part time model, so she had to announce it.
Mesti dia terawang-awang rasa lepas tu kan sebab satu Malaysia dah tau dia part-time model.
Confident kak, confidennttt!


Keinggaan maximum!
Mungkin saya dah tua, saya cepat ingga.


*Ingga = menyampah.



Photobucket

3 comments:

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

sarukman said...

betul lah ya, trend kinek tok exercise guna body weight dimpun w/o equipments

Joyah Kebaya Ketat said...

aku pun nak call radio jugak..

tapi tak main la PART TIME MODEL


ai em FULL TIME MODEL ok...but im not doin rock climbing, aku turun naik tangga rumah je tetiap hari..kekadang aku naik dari belakang, kekadang aku naik tangga guna lutut, paling extrem aku naik tangga guna siku..kau mampooo??


hi...hahahahah

Related Posts with Thumbnails