Saturday, 4 May 2013

Mari Tengok Siapaaaa Yang Kenaaaaaaa.



Kepada yg mengundi, 
selamatlah mengundi.
Yang driving dari Jasin (laki dia mengundi kat sini), pastu balik Jengka sebab turn wife pulak nak mengundi, berhati-hati dijalan raya tauuu.
Gi mintok duit minyok kat ketua kampung, ada peruntukan katanya.

Kepada yang tak mengundi, 
janganlah sesakkan jalanraya menuju ke pusat mengundi

Dah abis mengundi, gi la mintok mahap weh.
Kot la fanatik sgt, cakap berdegar2, sampai tersakit hati orang lain kannn?
Manusia ni kalau dia rasa "belong" to a group, semangat tu lain skek.
Cer dok sorang2, bunyi hapah pun takde wehhh.

Apa-apa pun saya tak mengharapkan cuti di hari Isnin ni ye, 
kerana semangat gila kot nak abiskan syllabus, hehehe.


Esok, 
kita tengok siapaaaa yang kenaaaaaaa.


Yang benar, 
Lupa nak register sampai ke sudah, ahaks!

Photobucket

3 comments:

Amin A. R said...

betul tu..dok pum pang pum pang gedebuk gedebak di fb, tak sedar dah menyakiti hati orang...baiklah mintak mahap bebanyak..hehehe

Noni said...

Kak, at least ada alasan, lupa nak daftar. hehehehe ;p

Ribbon Circus said...

he he aku pun baru first time ngundi :)

Related Posts with Thumbnails