Saturday, 25 May 2013

From Menggatal with love

Ye lah korang, saya adalah di KK. Berjln2 mmbawa dua org yg tak pernah pi Sabah, omak den and Yaya. 

Takla beria sampai ke pulau2, nak g pulau kena tunggu abg gagah join la kan. Kami pi Kundasang pagi tadi, ambik gambau lebih kurang then mkn dkt restaurant disitu, i was looking for local delicacies, tapi nan hado, Yaya end up mkn fish and chips, khelesss kan? 


Then beli souvenirs for Yaya's teachers dkt Pekan Nabalu. Hampeh Yaya, utk teacher dia, sibuk je nak beli, utk daddy dia tak ingat langsung taww. Then singgah umah kwn sekolah saya yg bernama Mohd Hafiz Ahmad Tajuddin (mencapubkan org boleh kan? ko tak baca blog aku kan pak kan? hehe) borak2 sket, lepastu omak den nak buat jejak kaseh cari sedara jauh, nasib baik jumpe ye uols. 

Lepas tu balik rumah, jamak takhirkan dan taqdimkan apa yg patut, jgnlah jamak takyah khen, lepas tu dinner di Restoran Nelayan. 

Clams in ginger garlic sauce, kailan with ikan bilis, crispy cereal prawns and salted egg yolk crabs. Yg takde dlm gambar is lemon chicken and sotong goreng tepung.


Dan lepas tu balik rumah lah kan. Dan sekarang tgh blackout rumahnya, satu taman blackoutnye, so panas mehh..

Esok nak jln2 mengabiskan duit sebelum balik Kch,  mari paksa diri tdo walaupun blackout. Ciaoooooo.

6 comments:

blu4sky said...

DLL,
jeles i weyy...i tak dapat balik..
kk black out ker.. emm forever and ever lah black out.. i rasa sejak sebelum i lahir sampai sekarang..sama jer..manjang blackout..never ending story

monstorious wife said...

Gambar atas sekali tu Yaya posing lawak gila. Gelak2 aku tengok. Macam power rangers.

Anash said...

hi
saja drop comment.
blackout? adui..kipas tak de..
panas ,ok?

salam blog

Irwandi Hipiny said...

ok yaya ok, *carik resit utk return brg2 yaya*

CikSengal said...

oitt datang tak kabo!

littlelittleworld said...

the title... like! hahaha...

Related Posts with Thumbnails