Thursday, 2 May 2013

Absence Makes the Heart Grow Fonder



Ye lah kan, kalau dah depan mata, asik le bergaduh kan.
Bila dah jauh, baru le terkenang2 gituh.
Bila pegi kedai mulalah Yaya, "this daddy likes, this one no". 
Yaya kata nak beli present utk daddy dia bila daddy balik.
A surprise present katanya.
Berdebar jugak saya, takut le anak tetiba dpt ilham beli a new set of golf club ke, pitam jugak poket saya, hehehe.

Nasib baik anak saya tak dpt ilham pelik2.
Dia kata the gifts are


Watermelon 



Japanese rice crackers


Otak anak sama je macam maknye, makanan jew, hehehehe.


psst: Effects produced by watermelon are same with effect produced when a man taking Viagra, weewittt.
Photobucket

6 comments:

AiTotYati Mat said...

Ala sweetnye yaya

Amin A. R said...

Dulu yaya beli potato.....skang dia pilih watermelon pulak....yaya yaya.... :D

Tijah said...

Jap, jap. Ni anak yg merindu kaaaa, amaknya ni? Sila beri pencerahan secara jujur. Haha!

Tijah said...

Jap, jap. Ni anak yg merindu kaaaa, amaknya ni? Sila beri pencerahan secara jujur. Haha!

makcikkantin said...

Sweetnya ansk ingat kat daddy...tp...ntah2 omak yg lebih :)

Unaizah said...

Sweetnya sang anak. Emaknya macam mana pulak (^-^)

Related Posts with Thumbnails