Friday, 26 April 2013

West Malaysia

Ye lah uols, mmg masin kata diri sendiri, mesti tak sampai genap 3 bulan, saya mesti naik ketebang lagi. Yaya la paling excited ye sbb nak gi Kuala Lumpur, mcmkan tak pernah pegi, hehe.

Dah lama juga says tak pegi pasar mlm, tadi sempat la pi pasar malam putrajaya, perh perhhh, kalu diet tak leh wehh pegi pasar mlm. Saya sempat beli coconut shake, tapi ia tak sesedap yg dkt Pekan. Saya dah minum coconut shake dari kecik ok, so dah tau rasa kesedapannya. Menahan hati je tgk semua2 yg sedaps, nasi kerabu kat situ bukan main beratur lagi.

The best of being different dari 5-10 tahun dulu adalah org tak berapa cam kita. Putrajaya ni bahaya, ramai yg dikenali, semlm mmg nampak junior, senior dan rakan sebaya, hehehe. Of course saya hanya tegur rakan sebaya.


Dan akhirnya, setelah sekian lama, dptlah saya mkn Johnny's, hehe.
Ok nak siap, nak pi tgk rimau, roaaaaarrrr!



No comments:

Related Posts with Thumbnails