Friday, 12 April 2013

Potluck

Idea ini dtg dari rakan opis saya iaitu, Effa Ashley. Since this week is midterm break, so kami pun gigihlah berpotluck. Host kena la mintak cuti sebab nak make sure rumah adalah tiptop. Host juga memasak daging masak itam, ayam masak merah, pavlova dan juga red velvet cake. Tak ku sangka ramai peminat RV dan pavlova. Alhamdulillah, tetamu dtg membawa bermcm2 juadah, dari ke starter, main course and desert. Next time, kita buat western theme pulak eh.











8 comments:

NenetPenne (NP) said...

ini adalah tidak adillll apabila saya terpaksa melihat juadah tu di skrin computer bukan secara nyata... :P

monstorious wife said...

Ohh jantung pisang dah lama x mkn. Sedapnya cicah sambal belacan. Telannairliur

DeLancrettLurpak said...

NenetPenne (NP),


Erkkkk, alhamdulillah, kenye doh saya, hehehehhe

DeLancrettLurpak said...

monstorious wife,

mantap weyyy.. melazatkannn!!!

akakerin said...

YA ALLAH....sedapnya

blu4sky said...

DLL,
Ini potluck makan besar namanya..drooling..drooling..

Liasari said...

Wallah siap ada acara memetik ulam. Posing jantung pisang tu menggiurkan lah lama x mkn. Arghhh tensen lap air liur tgk lauk

Ribbon Clown said...

Mim,
RVC ko cantik gilerr!!!! pergh boleh bukak bakery pas ni hehe

aku mmg slalu gagal bila nak post komen kat blog ko nih.. nagis tau!

Related Posts with Thumbnails