Wednesday, 17 April 2013

Persoalan untuk Tanyalah Ostajah


Kwn saya pernah kata...


Kita mesti jaga pakaian kita yg dibawa semayang.
Kan pakai telekung, tu yg under the telekung tu.
Kawan saya ada baju kurung khas utk semayang, setiap kali nak semayang, dia bersihkan diri, dia pakai baju kurung khas tu, lepas tu pakai telekung, gituhh.
Katanya dia takut baju yg dia pakai sehari2 tu kotor ke hapa.
Bagus kan kawan saya ni.



Kawan saya sorang lagi kata, 
tak buleh tak pakai bra masa semayang.
Nanti goyang-goyang, 
lalu batal semayang.


Errrrr....


Photobucket

10 comments:

blu4sky said...

hahaha..mcm2 hal :p

Tijah said...

mmm. sbb lebih dari 3x pergerakan?

Mak Piah said...

Tij bongek ngat komen!

nang ada pia?

x

Mazura Zulkifli said...

Hai kak mim.. Den tongah menyudu laksa serawak the best ever i have... Namo kedai moms laksa ke matang jaya... Sebelah ngan papadom belakang Emart... Moh ler kite... Gambo pon den tak sompek nyè nap... Dek tak sabo menyudu.... Hahahahahah

Izuan Kunang-Kunang said...

So kalau macam tu kami yang laki-laki ni wajib pakai spender lah ye?? Nanti testis bergoyang-goyang...POMMMMMM!!

Silver Fern said...

Now u're making me conscious of praying without a bra.. jenuhla aku kira berapa kali my boob sways while rukuk... :p

JJ terpesona bila I citer kat dia yg org lelaki kat malaya ni suka pakai kain pelekat tak pakai spender sebab masuk angin sepoi2 bahasa masa semayang.. (matila off topic, terjangkit dgn izuan...)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Madam Sooyaree said...

Hahaha... kalau gitu banyak la semayang ku yang dah batal, mak memalam memang suka kan kebebasan noks!

Karl Ismile said...

Ustaz Azhar Idris penah bg ceramah.

Tkde hukum mengatakan wajib pki bra or spenda. Zaman dulu2 mana ada bra makcik oit!

anggota mcm teteks & kotes tu adalah dimaafkan pada syarak kalo gerak.

my kote sentiasa kembang kecut dan gerak lebih 3 kali. but i will buang my underwear sbb takut tak suci sbb ade kotoran seperti mazi or mani... POMMM!!!!

tifa anvar said...

salam btl I agree with ur statement karl ismeil. Kalao dh trbiase x pakai pakaian dlm trskn je mcm tu taim solah. Asal kite kusyu' dlm solah sudah

Related Posts with Thumbnails