Thursday, 4 April 2013

Lame

Kalau perasan kan korang, tepi Inbox Facebook msg tu ada part Other tu, mesti ada msg pelik2 mcm yg saya punya ni ha.


Banyak ok msg mcm ni masuk.
Saya mmg tak layan la, ni semua scam, lagipun ai dah ada abg gagah, kehkehkeh.
Agaknye yg selalu kena tipu tu, dia layan kat sini la kot.
Kesian kan kalau tertipu, isk!

Photobucket

6 comments:

Irfa said...

mmg pun..g terdesak je melayan
kat blog dah bersepah tulis psl penipuan mcm ni tp tetap jugak x ambil pengajaran

AiTotYati Mat said...

maybe boleh tukar setting fb tu:
only friends can send message.

dulu Ai tukar then takde dah mesej merapu cam gtu

Liasari said...

aikkk apasal ai punya xde pun msg merapu mcm ni? agaknya sbb pic profile i letak gambar pie kot jd x sesuai gitu utk dia memuji2 kecantikan pie harharharhar...

tapiiii... blog sy lately ni tersgtlah kerap terima komen2 scam. bosan!

DeLancrettLurpak said...

Irfa,

I selalu heran la, online and paper based semua dah banyak cerita pasal kes kena tipu, kenapa masih lagi ada org kena tipu eh? Herannnn sgt!

DeLancrettLurpak said...

AiTotYati Mat,

Hehe, kengkadang ada org yg aku dah kenal tapi baru berjumpa balik dlm FB, tu pasal aku tak tutup the "Other" tu.. Anyway, kalau nampak pelik tu, mmg aku tak le melayan, tak kuasa aku heh!

DeLancrettLurpak said...

Liasari,

Disable utk anon la kot kalau blog comments tu insya-ALLAH takdo dah la.

Related Posts with Thumbnails