Sunday, 14 April 2013

Consistent

Tgk kakiku ini, mkn ephyra (roy?) sekotak ephyra, coba commited utk sebulan setengah (hahaha, tak komited langsung), hasillnya, kaki ku bersih cantek bersinar. Maknanya berjayalah eksperimen ku ini. Tetapi ada satu masaelah, cons nye adalah kadar bersin dipagi hari meningkat dan kegatalan di pelepat tgn makin hebat. Bila stop ephyra, maka stop lah kegatalan ittew. Apakah mkn collagen sama effect dgn mkn udang?

Gambar kaki ini mcm tak sesuai dgn gambar makanan yg ada dlm blog ini, tidak konsisten kekdahnye. Mcm dalam FB lah, 5mins pertama shared pasal agama, berturut2 pasal ilmu agama (yg bestnya main share je, nak double check fakta mmg taklahh), 5mins kemudian share news mengutuk/like retis. Tak konsisten kan uols?



1 comment:

monstorious wife said...

Agaknya sebab collagen dr deep sea marine kot. Hasilah laut juga kaedahnya tu yg uollss gatal2. Iols makan collage x period selama 3 bulan ya. Merasa laki iols igt iols pregnant.

Related Posts with Thumbnails