Monday, 1 April 2013

Carboot Sale

Kak melah tadi berjual brg deknon,started at 9.30am, patutnya abis pukul 5ptg, tapi humang aiiii, panas sungguh, so kul 11.30 pagi, surrender lah kami.

Half brg gone, mmg lega la sikit rumah kak melah, tak la rasa diri ini hoarder terlampau. Saya rasa la mmg elok bebeno buat carboot sale cenggini, buleh clear kan rumah and after all someone's junk is someone else treasure gituhhh.



6 comments:

bujal X said...

adoi~~apsal jauh sangat~~

Kniedaz said...

tengah nak buat 5S rumah jugak ni...

DeLancrettLurpak said...

Bujal,

Kan, jauh bebenooooo

DeLancrettLurpak said...

Kniedaz,

Kalau buat 5S ni kena sepakat, kalau ada yg asik nak simpan semua brg, taknak recycle, letih jugeee

Afzasyazela Abd Rani said...

as salam, car boot sale ni dkt mana ye ? tqq ;)

DeLancrettLurpak said...

Afzasyazela Abd Rani,

ala, ni dah lama dah dik, yg ni dkt UNIMAS

Related Posts with Thumbnails