Thursday, 7 March 2013

SG, aku suka kamu!

Dok godek-godek, tgk gambar sendiri yg makin membesar.
Membesar dgn lelemaks, manusia kan mesti evolve, pffft!
Hari tu cerita tak abis, kami pi USS, ye saya tahu, kamu semua pun dah pi, hehe.

Saya rasa USS itu kecik, tapi sangat bersih, saya suka!
Malas nak taip panjang2, sebab ada kerja lain yg memerlukan skill menaip hari ni, hehe.
Anyway, maghilah saya share gambau yg saya rasa nak share. 
Gambar yg ada extra babat tu saya simpan lew, takut korang tak de selera pulak nak lunch kang, hehe.


Gigih akak ni ambik gambau guna ipad.

First ride masa hari tu, thanks to Express lane, heheh.


Yaya sebenarnya adalah takut gile, hahahaha.

Dan itu sebenarnya adalah jam daddy dia, ciss!!


Sesame Street characters on stage dari kaca mata T-Bag. 
Dia nak tgk apa sebenaunya?

Err, transformers tak bergusti kan? Apa ke heynya Yaya posing cenggitu, confuse acik!

First time makan kacang pool, ni di Geylang Serai Market.

Saya rasa mcm bland la pulak kacang pool ni. Adakah sebab orang Singapore mengamalkan cara hidup yg sehat, lalu sapa mahu garam, maka taburlah sendiri? Sila jelaskan wahai rakan2 Singapore ku.


Kesimpulannya, saya suka pegi SG.
Kalau duit selepuk ada, esok juga saya pegi lagi, hehehe.

Photobucket

5 comments:

Suria Shahril said...

hahahah...t-bag kantoi...

Kniedaz said...

saya dah p SG tapi lom pi lagi USS suma tu

DeLancrettLurpak said...

Suria Shahril,

Pastu dia kata aku pun tgk laki hensem gak, ye lah, tapi takde la sampai ambik gambar kan, eeee

DeLancrettLurpak said...

Kniedaz,

nanti ada peluang, pi tauuu, best! tapi kalau pakai express lane, mmg sempat la cover semua tempat..

linda said...

Amboi kamu amik express lane ke? Kalo kamu ada masa sy pegi nescaya dpt jelingan saya sbb'jeles' dgn org express lane ni. Kahhh

Related Posts with Thumbnails