Thursday, 14 March 2013

Kesian Sgt Kat Diorg ..

Semalam, kami dijemput utk makan malam bersama family kawan baik mak abah saya. Masa nak tunggu org start hidang menghidang, kami tgk le tv. Kebetulan diorg buka NTV7, apakah benda rancangan tu, alah, yg promote utk slim bersama London Management, kulit cantek bersama New York Skin Specialist and rambut cantek bersama Yun Nam.


Kesian ok yg masuk dlm tv tu semua. Ayat pasangan masing2 (walaupun lakonan semula), mmg tahap lahar ok! Ada ke malu nak keluar dgn bini, sebab bini gems, bini dia baru 64kg, cer compare dgn tuan punya blog ni, i is the winner ok! Yg kulit banyak jerawat pulak, kawan2 dia siap2 perli lagi "panas sgt ke, sampai kulit ko berminyak2", siap kata nanti boyfren ko lari, isk! Ee, rasa nak ku cilikan je mulut2 bebudak tu. Tu belom lagi makcik ni ha bising2 sapu rumah sebab rambut laki dia banyak gugur, lalu pakcik tu pun pegi Yun Nam. Mulut makcik tu mmg hazab ok! 


Persoalannya adakah mereka2 akan tinggalkan pasangan/kwn2 itu setelah canteks? 
Kemain lahar sgt taww!


Akak stree sgt nak makan masa tu, terus akak makan  sesudu dua nasik bersama pucuk mengkudu je, ahaks!

Ok bye, nak pegi kelas, hehehe.

Photobucket

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

Demi wang, sanggup berlakon macam tu..Tu la manusia

NenetPenne (NP) said...
This comment has been removed by the author.
NenetPenne (NP) said...

ayat nak tarik customer memang gitu kot

- G C - said...

menyampah kot cita tu.. over kot lakonan semula tu.. hahahaha

Amin A. R said...

Memang cukup nyampah citer cenggitu....yg mulut lahar tu pulak bajet anggun jer...hishhhhhh.....

makcikkantin said...

setuju sgt....etah apa2 punya skrip....there are thousands out there yg gems, berjerawat, botak, buncit etc....happy je jln ngan family..

Related Posts with Thumbnails