Monday, 25 March 2013

Hero (tiru Mak Piahnye nye tajuk) hehe


Saya kan, tak pernah baca entry blog orang sampai 2-3 kali, eh tipu, kalau blog Kak Senduk, ulang 2-3 kali la sebab suka benau gelak, wakaka!


Tapi saya terbaca Mak Piah nye entry pasal Hero dah 3 kali ok!
Fulamak cair beb, cairrrrrrr....


Sambil baca sambil imagine mcmanakah rupa drebar ketabang yg dikatakan hensem.
Kesian kan, otak saya tak berkembang sebab dah lama tak tgk cerita yg melibatkan lelaki yg dikatakan hensem, kata je lah khennn. Bang Eren dah tak berapa nak kick dah, tapi Anil Kapoor tetap dihati, wakaka!

Akhirnya imaginasi saya jadik cenggini.


Yang penting ada topi selit celah ketiak, ko hado?
Dolu2 imagine yg selit building plan celah ketiak, lantaklah engineer ke, architect ke khen.


Tapi ada hero selit macbook air celah ketiak pun kire ok gak kan, hehehehe.


Photobucket

4 comments:

Irfa said...

sy hari2 tgk dreba ketebang selit topi celah ketiak ni...tp dorang x mndang makcik pong
haha...mcm adij saya kata la.klu pkai uniform dreba ketebang tu muka x ensem pun jd hensrm.dia kata la

blu4sky said...

DLL,

masa kat airport dok usha pilots kot ada yang sehensem hero MP..hehehe..

btw, already got ur no..td i ada sms you..

CS said...

DLL
Apa pun, Anil K is also my fev, ehem.. wpun pernah seketika rasa kecik ati dan ralat bila dia jadi jahat dlm Slumdog, dan2 kita menci kat dia..

I pun terpaku juga bila tengok TB selit topi (?) celah tiak tiap kali habis kasi makan n bersihkan kucing dibawah terikan mentari. Topi n cap pilot bersedara kan?

Mak Piah said...

DLL:

muahaha mek cam kembang kempis bangga kitak maca entry lebih dari sekali. Senyummmmmmm jaa ok ...senang ati. Hik hik .

Dah muka kacak, bait hati. Lu kenjet mek olehnya. LOL.

x

Related Posts with Thumbnails