Sunday, 17 March 2013

Fasa


Anak saya iaitu Yaya (anak yg lain masih negative umurnya) ni, mmg dlm fasa menulis, kengkadang mewarna. Mmg setiap masa dgn buku dan pen.

Bawak bekal buku dan pen kalau nak ke mana-mana, yg ni tghari tadi dkt Damai Beach Resort.



Sama gak kalau dkt rumah, ini aje lah kerojenye. Menulis secara topless pernah, secara bottomless pun pernah, erk!


Bukanlah saya nak kata budak ini genius sejak azali, ini adalah fasa sahaja. Sebelum dia tahu menulis ni best ya amek, dia gian main ipad. addicted sgt kpd ipad sampaikan terjaga tgh mlm pun bukak ipad, mmg teruk sgt dan saya sbg guru besar dkt rumah ni, terpaksalah sorokkan ipad selma sminggu sebagai denda.

Lepas ni taktau la apa fasanya, mudahan fasa yg baik2 aje. 


Saya pun dlm satu fasa gak ni, bukan fasa melantak mkn, bukan juga fasa baking, tapi fasa membuat crochet. 



tak percaya?



mmg pun, hahaha. tak mungkin ye korang,




saya dlm fasa gian nak beli hanbags baru, tapi jauhnya kedai..... telan ailio jew laaaaa

2 comments:

makcikkantin said...

Crochet.....hmmm makcik pun teringin, siap gi chek dh kat kedai tp dok sabarkan hati sbb tak nak kat rumah ni bertambah lagi selonggok hobi....kena clearkan sikit stok kain2 dulu..

blu4sky said...

Hi DLL,
i'm going to kuching on the 25..might stay overnite kat unimas on 28..ada chance to cross path tak??

Related Posts with Thumbnails